× Home Over ons Hovenier Particulier Contact Voorraadlijst

Hovenier, tuincentra en grootverbruiker.


Kwaliteit.

Boomkwekerij Koggel is in de eerste plaats een handelskwekerij. Wij leveren onze bomen voornamelijk aan collega kwekers en handelsbedrijven, hoveniers en tuincentra. Ook landgoedeigenaren behoren tot onze klantenkring.
Planten die u zoekt maar niet in onze voorraadlijst staan willen wij graag voor u proberen te zoeken, zodat wij ook daarvoor een goede aanbieding kunnen maken. Wij doen ons uiterste best om u steeds bomen van uitstekende kwaliteit voor een redelijke prijs te leveren. 

Mocht u bomen met een speciaal model nodig hebben of anderszins wensen of opmerkingen hebben dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen zodat wij samen kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn. 
Als u de bomen die u nodig heeft eerst wilt zien of ze liever zelf uitzoekt op onze kwekerij  is dat natuurlijk altijd mogelijk. Voor een bezoek aan onze kwekerij bent u van harte welkom. 

 

Bestellen.

Door het ruim aanwezige assortiment kunnen wij u snel de benodigde bomen leveren. 
Het snelste gaat het als uw bestelling minimaal 1 of 2 dagen van te voren in ons bezit is via een  mail  zodat wij deze netjes bij elkaar kunnen zoeken en u deze op de afgesproken dag alleen maar hoeft te laden. Het is ook mogelijk dat u planten die wij gekuild hebben staan uitzoekt en gelijk meeneemt.

Voor bomen die nog gerooid moeten worden is dit in een rustige periode natuurlijk ook mogelijk. 
Wij zijn geopend : Op werkdagen van 8.00 tot 17.00uur en zaterdags van 8.30 tot 12.30uur 
Hoewel de lijst ook online is in te zien, vind u het misschien handiger om de papieren versie op uw bureau te hebben. Daarom kunt u de PDF versie gemakkelijk printen.